Kontaltløs betaling

Vift og betal med nye kort

Nye kontaktløse Visa/Dankort og Mastercard virker, bare du fører kortet over butikkens betalingsterminal

12. august 2015
Nu har du mulighed for at få det nye Visa/Dankort med kontaktløs funktion. Med det nye kort i hånden kan du hurtigt og nemt betale – blot ved at holde dit kort over betalingsterminalen. Den nye kontaktløse teknologi er kendt fra Danske Banks MasterCard, som vi lancerede sidste år.
 
Du kan allerede i dag bestille de nye kort – helt uden omkostninger.
 
Nemt og hurtigt
Med det nye kontaktløse Visa/Dankort er det næsten slut med at skulle placere dit kort i butikkens betalingsterminal, når du er ude at købe ind. Du skal bare holde kortet henover terminalen, og så har du betalt. Det er lettere, det går hurtigere, og du risikerer ikke at glemme kortet i terminalen, fordi kortet aldrig forlader din hånd.
 
Betal for 200 kroner uden pinkode
Især når du handler for små beløb, bliver det hurtigere at betale med de nye kontaktløse Visa/Dankort. Hvis du køber for mindre end 200 kroner, behøver du slet ikke at taste din pinkode. Det går både nemt og hurtigt og kan let erstatte behovet for kontanter, når du f.eks. køber en pakke tyggegummi, en avis eller en sodavand. Betaler du over 200 kroner, vil du blive bedt om trykke dine firecifrede pinkode.
 
Sikkerheden er i top
Selvom det er kontaktløse kort, behøver du ikke at være bekymret for sikkerheden.
 
Kortet skal nemlig være helt tæt på terminalen – under 3 cm – for at virke. Derfor kommer du aldrig til at betale for noget bare ved at gå forbi en betalingsterminal.  Og for at sikre, at det er dig, der bruger kortet, vil du af og til blive bedt om at indtaste din pinkode, når du bruger den kontaktløse funktion.
 
Endelig er hver enkelt betaling med de nye kontaktløse kort krypteret og unik. Det betyder bl.a., at udefrakommende ikke kan aflæse dit kort. Og skulle dit kort blive stjålet og misbrugt til køb med den kontaktløse funktion uden pinkode, hæfter du ikke.

 

 

Video: Se, hvordan det kontaktløse kort virker (1:12)

 

Bestil i dag – uden omkostninger  
Alle Danske Bank-kunder vil løbende få udskiftet deres eksisterende Visa/Dankort i takt med, at kortene udløber. Det sker på præcis samme vilkår som dem, der gælder i dag.
Men kan du ikke vente, kan du allerede i dag bestille det nye kontaktløse Visa/Dankort i netbanken. Og frem til 1. november 2015, kan du genbestille kortet helt uden omkostninger.
This entry was posted in Ikke-kategoriseret. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.