Gratis Office-pakke til studerende

[ VIDEN OM IT ]

Nu kan studerende verden over hente gratis licenser til alle Microsofts Office-programmer.
Og det gælder også for danskere.

Tilbuddet gælder alle de skoler, som har en licensaftale med Microsoft. Her kan alle de studerende igennem deres skole-email få fem Office-licenser gratis. Firmaet lancerede faktisk tilbuddet sidste år, men der var det en længere proces, hvis de studerende ville have fat i Office-pakken. De skulle nemlig snakke med skolens eller uddannelsens it-administrator, som så skulle håndtere alle licenserne. Det er lavet om nu, så eleverne selv kan hente licensnøglen ved hjælp af deres e-mail.

LINK: Oplysningen er hentet i Komputer for alle.

This entry was posted in Sidste nyt, Studierelateret, Viden om IT, Word. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.