Windows 10 er på vej

downloadVIDEN OM IT

Når Microsoft senere på året sender næste version af Windows på markedet, bliver opdateringen en gratis fornøjelse for folk, der i forvejen bruger Windows 7 eller 8.1.

Velkendt design
I Windows 10 vender Microsoft tilbage til det mere velkendte design med en start-menu og et skrivebord, efter at mange brugere har udtrykt frustration over den dengang radikalt nye og anderledes brugergrænseflade i Windows 8.

Selv om Microsoft imødekom dele af kritikken i den senere Windows 8.1-opdatering, har Windows 8 langt fra været det ventede hit. Det er der til gengæld en vis sandsynlighed for at Windows 10 bliver – for systemet kommer ikke til at koste en krone det første år efter lanceringen, hvis man er eksisterende bruger af et nyere Windows-system. Det er dog uvist hvordan opdateringen i praksis kommer til at finde sted.

LÆS MERE: http://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/windows-10-bliver-gratis

This entry was posted in Viden om IT. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.