Sådan får du Pokémon Go i Danmark til iOS og Android

Den nye store dille i hele verden: Pokemon Go. Gå ud i den virkelige verden og fang Pokomons….

Selv om Pokémon Go endnu ikke er officielt i Danmark, kan du med disse trin nemt downloade Pokémon Go til iOS på din iPhone og Android-smartphone i Danmark.

Link: Se her hvordan du henter spillet

Det ikoniske Pokémon-univers lever videre i den digitale smartphoneverden i form af spillet Pokémon Go, der blev offentliggjort i 2015. I dag udgives Pokémon Go så til iOS og Android.

Spillet byhher på den såkaldte augmented reality-teknologi (forstørret virkelighed), der kombinerer den virkelige og den digitale verden.

Via GPS og kameraet skal du nemlig fysisk gå rundt i den virkelige verden for at finde Pokémons og dyste mod andre Pokémon-spillere. Geografisk bevæger dig altså rundt i din egen by, der dog rent visuelt er lavet om til en Pokémon-verden. Du kommer dermed til at udforske dit byområde godt og grundigt, hvis du vil stige XP (erfaringspoint) og blive en bedre Pokémon-træner.

Plottet i spillet er, at du som Pokémon-træner med dit eget personlige navn og tøjstil vælger mellem det røde, blå eller gule team. Herefter skal du lede efter Pokémon Gyms (styrkecentre), hvor du skal dyste mod modstanderens Pokémon. Vinder du, får du belønninger og højere XP.

This entry was posted in Blandet. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.