Alle snakker om det …men … 
HVAD ER SOCIALE MEDIER?

IT-HJØRNET har i marts måned tema om de sociale medier,

Eksempler på  sociale medier kan være Twitter, Snapchat, Tinder, Instagram, Youtube, Linkedin, Youtube, facebook, Pinterest, Google+…….

Du kan læse mere om de sociale medier på IT-HJØRNETS hjemmeside: www.it-hjoernet.dk og i IT-HJØRNET kan du se en lille udstilling om de mest brugte…

I marts måneds IT-workshops kan du lære mere om forskellen på de forskelle medier,  du kan få mere at vide om hvordan du kan bruge Pinterest som er en slags opslagstavle på nettet … og du kan få et begynderkursus og et fortsætterkursus i facebook.

Danmark er et af de lande i verden, hvor de sociale medier er mest udbredt, og procentdelen af befolkningen, der bruger dem er rigtig høj.F.eks er deri følge facebook selv  er tallet 3,4 mio. – See more at: http://digitalworks.dk/artikler/brugen-af-sociale-medier-i-danmark-2014#sthash.ZzS6PCoR.dpuf
Historier i TV, radio og aviser tager tit udgangspunkt i f.eks facebook, eller man kan kommentere hvad der sker i fjernsynet med Twitter.
Man kan godt føle sig udenfor hvis ord som tweet, snap, likes, hashtag og shitstorm, er som et fremmed sprog.Et socialt medie er kort sagt et medie, hvor folk kan snakke sammen eller dele indhold via nettet på competeren eller  på mobilen.
Kommunikationen foregår begge veje og ikke kun den ene vej, som den fx gør i aviser eller tv-serier.
Indholdet er lavet af dem der bruger det., og man kan som ”læser” reagere med det samme, med kommentarer eller andet.

Folk bruger sociale medier til et hav af ting. Som nævnt oven for, kan man bruge dem til at være i kontakt med sine venner og interessefæller. Man kan bruge dem til at dele film, billeder, meninger og nyheder – enten offentligt/til mange på én gang (fx på Twitter, Facebook) eller privat (fx f.eks.Snapchat )

This entry was posted in Blandet. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.